Serieus in crypto beleggen?

Leer alles wat je moet weten om succesvol te kunnen investeren in crypto.

Serieus in crypto beleggen?

Leer alles wat je moet weten om succesvol te kunnen beleggen in crypto.

Laat jezelf stap voor stap en op een laagdrempelige manier meenemen in de wereld van crypto.

Waarom deze cursus?

Je wilt starten, maar weet niet hoe?

Deze cursus is geschikt voor de startende cryptobelegger. Je wordt namelijk stap voor stap en op een laagdrempelige manier meegenomen in de wereld van crypto.

Je wordt persoonlijk begeleid

Uit ervaring blijkt dat nieuwkomers deze markt als overweldigend ervaren en ze niet weten waar ze moeten beginnen. Daarom bied ik een maand lang intensieve persoonlijke begeleiding aan, zodat jij een vliegende start kan maken!

Leer zelfstandig te beleggen

De cursus en de daarbij horende persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat je genoeg kennis en ervaring opbouwt, zodat jij zelfstandig en succesvol kan gaan beleggen in crypto.

Investeer in jezelf en in je toekomst

Na het volgen van deze cursus ben jij op de hoogte van de nieuwste technologieën en investeringsmarkt, waardoor jij een voorloper wordt op de rest.

Leer geld voor jou te laten werken

Na het volgen van de cursus weet jij precies hoe jij je investering voor jou kan laten werken. Ik bespreek allerlei manieren om passief inkomen te genereren bovenop je rendementen.

Voorkom kostbare beginnersfouten

Door het volgen van deze cursus voorkom je veel kostbare beginnersfouten. Daarnaast is investeren in crypto zonder enige kennis of ervaring ook ten zeerste af te raden.

Twijfel jij of je nu nog te laat bent om te beginnen?

In 2016 kreeg ik al vaak de vraag of je niet te laat was om in te stappen omdat de Bitcoin niet hoger zou komen dan €1.000, toch? Er zijn nog steeds erg mooie rendementen te behalen in de cryptomarkt en cijfers liegen niet dus daarom deel ik graag mijn meest recente rendementen van het afgelopen jaar.

Wist je dat er telkens nieuwe trends en ontwikkelingen in de cryptomarkt ontstaan, waar je als belegger op in kan spelen als je daar kennis van hebt? Een voorbeeld hiervan is het genereren van passief inkomen. Binnen een jaar tijd heb ik al ruim mijn initiële investering terugverdiend met deze ontwikkeling binnen de markt. In deze cursus ga ik al mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen 5 jaar heb opgedaan binnen deze markt, met jou delen. Hierdoor zou jij een succesvolle cryptobelegger kunnen worden!

Gemiddeld rendement 2020
0 %
Gemiddeld rendement AEX
0 %
Gemiddelde spaarrente particulieren
Mijn rendement 2020
+ 0 %
Gemiddeld rendement AEX
+ 0 %
Rendement van mijn cryptoportfolio
Rick_van_Hooff_-_over_mij-removebg-preview

Over Rick

Geleerd van de beste

Ik ben getraind en geïnspireerd door Pim Bertens, een van de meest succesvolle beurshandelaren van Nederland. Mijn doel is om jou net zo te inspireren als Pim mij geïnspireerd heeft.

5+ jaar ervaring binnen de cryptomarkt

Ik heb al meer dan 5 jaar praktijkervaring binnen de cryptomarkt. In deze periode heb ik alles meegemaakt, van veel geld verliezen tot aan mega rendementen binnen één dag.

Universitaire afgestudeerd - Cum Laude

Ik heb zowel een financiële studie als een technologische studie afgerond, waardoor ik op deze beide relevante vlakken onderlegd ben.

Ervaring met het geven van trainingen

Als freelancer heb ik trainingen over de blockchain technologie gegeven bij grote bedrijven binnen Nederland, waaronder Rabobank.

Passie voor de technologie

Ik ben erg gefascineerd door de enorme potentie van de blockchain technologie (de technologie achter de cryptomarkt). Hierdoor ben ik me gaan specialiseren in dit onderwerp, door onder andere academische onderzoeken uit te voeren.

Plezier in het helpen van mensen

Ik merkte dat het erg veel voldoening en plezier gaf om mensen te helpen wegwijs te maken binnen de cryptomarkt. Ik leerde al snel waar beginnende beleggers op vastliepen, vandaar dat ik deze cursus op ben gaan zetten.

Introductie in de wereld van crypto

Je krijgt een laagdrempelige introductie in de wereld van crypto en blockchain technologie, zodat jij het complete plaatje als belegger beter begrijpt.

Deep dive in de cryptomarkt en cryptomunten

Je leert alles over hoe de cryptomarkt werkt en welke cryptomunten er zijn, zodat je kan beleggen op basis van kennis en informatie uit de markt.

Beste cryptomunten vinden

Je leert waar jij als cryptobelegger op moet letten bij een cryptomunt, zodat je zelf een radar ontwikkelt voor de beste investeringen.

Beste manier om je crypto te kopen en verkopen

Je leert om snel en veilig je crypto te kopen en verkopen tegen de beste prijs.

Beste persoonlijke strategie bepalen

Je leert je beleggingsplan op te stellen, die het beste bij jouw persoonlijke situatie past.

Bouwen van de beste kluis

Je leert de beste manier om je cryptomunten veilig op te slaan.

Genereren van passief inkomen

Je leert allerlei manieren om cryptomunten voor jou te laten werken en daarmee extra (passief) inkomen te genereren met je belegging.

Voorkomen van beginnersfouten

Je leert allerlei beginnersfouten voorkomen die ik de afgelopen vijf jaar meegemaakt of gezien heb.

Mijn persoonlijke cryptoportfolio

Gebruik mijn persoonlijke cryptoportfolio als voorbeeld voor je eigen portfolio.

smartmockups_koivf8uo

Cryptocursus
(prijs: €2000)

6069ad2bf31ae-scaled.jpg

Persoonlijke begeleiding
(prijs: €500)

Dagen
Uur
Minuten
Seconden

Wat anderen over de cursus zeggen:

Deze cursus is voor een echte beginner zoals ik een topper!! Door het volgen van deze cursus heb ik een beter inzicht gekregen en een duidelijker beeld van de wereld van crypto. Stap voor stap is de cursus opgebouwd en alles wordt in duidelijke taal uitgelegd. Een echte aanrader wanneer je meer wil weten over crypto of de start wil gaan maken om te gaan beleggen in crypto.

Betsy Oomen
Financieel Planner
Deze cursus heeft mij geholpen om de kennis en het vertrouwen te krijgen wat je als belegger nodig hebt in deze markt. De cursus is van het begin tot het einde duidelijk en toegankelijk om te volgen. Je gaat zelf vrijwel direct aan de slag met de dingen die je geleerd hebt zodat je aan het einde van deze cursus op eigen benen kan beleggen. Kortom een echte aanrader voor persoonlijke- en financiële groei!
Stan Verhoeven
Student
Ik had de eerste stappen in de crypto wereld al gemaakt, maar deze cursus heeft me de achtergronden gegeven waardoor ik niet meer op basis van geluk maar op basis van kennis rendement maak. Daarnaast heeft deze cursus zich bij mij in no time terug verdiend. Blij dat ik deze cursus gedaan heb. Alle koudwatervrees is weg en ik durf nu ook echt te handelen omdat ik nu weet hoe ik fouten kan vermijden.
Klaas Weekers
Ervaren ondernemer

Niet tevreden, geld terug

14 dagen bedenktijd

Als jij wilt gaan starten met beleggen in de cryptomarkt wil ik je hier erg graag bij helpen. Mocht je nog twijfelen of deze cursus nou iets voor jou is, wil ik graag deze twijfel bij je wegnemen door jou de mogelijkheid te bieden om binnen 14 dagen na aanschaf te besluiten om dit avontuur wel of niet aan te gaan met mij. Na het volgen van het 1e hoofdstuk en de eerste coaching sessie heb je een goed beeld kunnen krijgen van de cursus. Mocht je dan niet overtuigd zijn, kan je gewoon je geld terugvragen. Laat je dus niet tegenhouden door twijfel, probeer het gewoon uit, zodat we samen het avontuur aan kunnen gaan!

Samenvatting

Geen minimaal vermogen of basiskennis vereist

Samenvatting

Geen minimaal vermogen of basiskennis vereist