Introductie
Les 1: Crypto, een hype of de toekomst?
Les 2: De (blockchain) technologie achter de cryptomarkt
Les 3: Waar het allemaal mee begon, de Bitcoin
Les 4: De toekomst met smart contracts
Samenvatting

Introductie
Cryptomarkt

Introductie
Les 1: Ontdek de wereld van crypto
Les 2: Maak kennis met de verschillende cryptomunten
Les 3: Cyclussen en patronen binnen de cryptomarkt
Les 4: Trends en ontwikkelingen binnen de cryptomarkt
Samenvatting

Kopen

Introductie
Les 1: Je persoonlijke beleggingsplan
Les 2: Bouw en manage je cryptoportfolio
Les 3: Beste plaatsen om crypto te kopen
Les 4: Koop je eerste crypto aan
Samenvatting

Introductie
Les 1: Crypto veilig bewaren in een wallet
Les 2: Verschillende soorten crypto wallets
Les 3: Het opzetten van een software wallet
Les 4: Het veilig opzetten van je onbreekbare kluis
Samenvatting

Opslaan
Verkopen

Introductie
Les 1: Je persoonlijke verkoopstrategie
Les 2: Crypto en belastingen
Les 3: Hoe verkoop je cryptomunten
Les 4: Je winst uitgekeerd en nu?
Samenvatting

Passief inkomen

Introductie
Les 1: Een passief inkomen met crypto
Les 2: Verschillende manieren voor passief inkomen
Les 3: Verdien passief inkomen middels staken
Les 4: Verdien passief inkomen middels DeFi
Samenvatting

Bonus

Introductie
Les 1: Mijn persoonlijke cryptoporftolio
Les 2: Mijn exit strategie
Les 3: Voorkom beginnersfouten
Les 4: De juiste mindset voor een cryptobelegger
Samenvatting

1. Setting the scene

Je krijgt een laagdrempelige introductie in de wereld van crypto en blockchain technologie, zodat je het complete plaatje ziet en inzicht krijgt over de potentie van de cryptomarkt

Na het volgen van dit hoofdstuk weet jij precies wat de belangrijke fundamenten van de cryptomarkt zijn. Zo wordt er aan de hand van bekende verwachtingspatronen besproken waar de cryptomarkt momenteel staat en worden de bouwstenen van de cryptomarkt uitgelegd zodat jij het complete plaatje begrijpt. Als jij namelijk deze bouwstenen begrijpt krijg je als cryptobelegger pas echt inzicht in de potentie van de cryptomarkt en kan jij beter inschatten welke cryptomunten interessant zijn om in te investeren.

2. Cryptomarkt & cryptomunten

Je leert alles over hoe de cryptomarkt werkt en welke cryptomunten er zijn, zodat je kan beleggen op basis van kennis en informatie uit de markt.

Na het volgen van dit hoofdstuk weet jij precies hoe de cryptomarkt werkt en welke cryptocurrencies er allemaal zijn. Verder leer je wat de laatste ontwikkelingen zijn binnen de cryptomarkt en leer je belangrijke patronen herkennen in deze cryptomarkt. Daarnaast leer je ook hoe je op de hoogte blijft van de meest interessante cryptomunten en weet je precies hoe je een cryptomunt onderzoekt.

3. Je eerste crypto aankopen

Je leert alles wat je moet weten bij het aankopen van je crypto, zoals het opbouwen van je cryptoportfolio, welke inkoopstrategie het beste bij je past en hoe je daadwerkelijk crypto goedkoop, veilig en snel aan kan kopen.

Na het volgen van dit hoofdstuk heb jij jouw beleggingsplan bepaald op basis van je persoonlijke situatie. Daarnaast leer je ook hoe je een beleggingsportfolio op zou kunnen bouwen en welke verschillende inkoopstrategieën er zijn. Verder leer jij precies welke exchange het beste bij jou past zodat je zelf je crypto kan aankopen. Ten slotte leer je ook hoe je crypto kan gaan handelen tegen zo laag mogelijke transactiekosten.

4. Je crypto veilig opslaan

Je leert wat een cryptoportemonnee is, welke soorten er allemaal zijn en hoe je met een crypto wallet om kan gaan. Daarnaast leer jij wat de veiligste manier is om je crypto op te slaan en hoe jij dit zelf kan doen.

Na het volgen van dit hoofdstuk weet jij precies welke mogelijkheden er zijn om je crypto op te slaan, waardoor jij vervolgens zelf de crypto wallet kan kiezen die het beste bij jou past. Je leert dus wat een cryptowallet is, welke verschillende er zijn, hoe je een gebruiksvriendelijke wallet opzet en hoe jij veilig je onbreekbare kluis op kan zetten.

5. Je winsten uitkeren

Je leert alles wat je moet weten over de verschillende verkoopstrategieën, hoe je daadwerkelijk je crypto weer terug omzet naar euro’s, wat de belastingtechnische gevolgen zijn en hoe jij jouw winsten weer opnieuw kan beleggen.

Na het volgen van dit hoofdstuk weet je precies hoe jij veilig, snel en voor de beste prijs je cryptomunten kan verkopen voor euro’s. Daarnaast leer je welke verkoopstrategieën er zijn en welke dan het beste bij jouw persoonlijke situatie past. Verder geef ik inzichten over hoe crypto belastingtechnisch belast wordt. Ten slotte bespreek ik hoe jij jouw opnieuw kan beleggen in verschillende markten, zodat je vermogen blijft groeien.

6. Passief inkomen genereren

Je leert allerlei manieren om cryptomunten voor jou te laten werken en daarmee extra (passief) inkomen te genereren met je belegging.

Na het volgen van dit hoofdstuk weet jij wat passief inkomen generen met crypto inhoudt. Zo leer je allerlei verschillende manieren om passief inkomen te genereren, zowel manieren waarbij je nauwelijks een beleggingsrisico loopt zoals bij het sparen op een bank, als manieren waarbij je enorme rendementen kan maken met je passief inkomen.

7. Een vliegende start maken

Je leert alles over de juiste beleggers mentaliteit, het voorkomen van allerlei beginnersfouten en tenslotte deel ik mijn persoonlijke cryptoportfolio met je zodat jij met voorkomen die je erg veel geld kunnen kosten.

Na het volgen van dit hoofdstuk kan je een vliegende start maken omdat jij beschikt over de juiste beleggers mentaliteit en weet hoe je beginners fouten moet voorkomen. Verder deel ik mijn persoonlijke cryptoportfolio en exit strategie met jou, zodat jij een praktijkvoorbeeld hebt van een succesvol beleggingsplan.

Beste coach

Praktijkervaring met het geven van blockchain trainingen (met o.a. crypto), aan grote bedrijven binnen Nederland. Zo heb ik onder andere training gegeven aan managers bij de Rabobank.

Overal en op eigen tempo te volgen

De cursus is volledig digitaal en zorgvuldig op ieder apparaat getest zodat jij overal en op eigen tempo de cursus kan volgen.

Up-to-date

De cursus is volledig digitaal en zorgvuldig op ieder apparaat getest zodat jij overal en op eigen tempo de cursus kan volgen.

Persoonlijke begeleiding

Bij het afnemen van de cursus bied ik je een maand lang, iedere week persoonlijke begeleiding aan, waarbij ik al je vragen beantwoord en je begeleid naar je eerste cryptobelegging.