Rick van hooff

Crypto Coach

“Ik haal vooral mijn voldoening uit de coaching als ik beginnende beleggers net zo kan inspireren als ik 5 jaar geleden zelf geïnspireerd ben geraakt."

Vijf jaar geleden kwam ik tijdens mijn studie accountancy in aanraking met Pim Bertens (een van de succesvolste beurshandelaren van Nederland). Hij nam mij wekelijks stap voor stap mee in de wereld van beleggen. Hij inspireerde mij enorm met zijn kennis en ervaring die hij op had gedaan. Hierdoor wilde ik zelf ook gaan starten met beleggen in de cryptomarkt. Helaas waren er vijf jaar geleden geen cursussen waar je als beginnende belegger wegwijs gemaakt werd in de wereld van crypto. Ik besloot mezelf toen in de avonduren op te gaan leiden als cryptobelegger. Het heeft mij erg veel tijd en moeite gekost, om de kennis en ervaring op te doen die ik nu heb. In de loop der jaren heb een erg mooi portfolio opgebouwd, maar ik heb tijdens deze reis ook vaak mijn neus gestoten en fouten gemaakt.

De reden waarom ik deze cursus opgezet heb is dat ik mensen graag wil helpen die op hetzelfde punt staan als waar ik vijf jaar geleden stond, namelijk erg enthousiast om te willen beginnen, maar je weet niet precies hoe. Daarom heb ik al mijn kennis en ervaring die ik de afgelopen vijf jaar heb opgedaan in deze cursus gestopt. Hierdoor hoef jij geen vijf jaar kennis en ervaring op te bouwen, maar wordt jij binnen enkele weken een cryptobelegger die precies weet wat hij of zij doet. Laat me je de typische beginnersfouten en honderden studie-uren besparen door je stap voor stap te laten begeleiden in de wereld van crypto. Mijn doel is dan ook om jou net zo te inspireren als dat ik geïnspireerd werd door Pim, vijf jaar geleden.

Coaching

Uit persoonlijke ervaring van het begeleiden van beginnende beleggers blijkt dat de coaching een erg belangrijk onderdeel is bij het begrijpen van de cryptomarkt. Cursisten merken op dat de coaching sessies veel waarde toevoegen aan de cursus, waardoor ze vertrouwen krijgen tijdens het beleggen in deze volatiele markt. Wat houden de coaching sessies dan precies in? Het zijn wekelijkse online sessies waarin de stof van de betreffende week van de cursus besproken wordt. Tijdens deze sessies heb jij als beginnende belegger de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen. Deze sessies bevatten geen financieel advies, maar bieden juist een helpende hand tijdens het ontdekken van de cryptomarkt. Je ontvangt dus bij aanschaf van de cursus een maand lang, iedere week een online coaching sessie van 1 uur. Als deze maand voorbij is wil ik je nog steeds graag de mogelijkheid bieden om vragen te stellen in de wekelijkse Q/A sessie.

Het is ook mogelijk om exclusief coaching af te nemen, maak hiervoor een belafspraak.

5+

jaren ervaring en succes

“De cryptomarkt bevat vele kansen, laten we ze samen aangrijpen!”